حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۲ Friday, 9 June , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1732 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 17×
واکسن کرونا هدیه ای به جانبازان و پاکبانان هندیجان
01 اردیبهشت 1400 - 18:43
شناسه : 4797
بازدید 84
0
مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان گفت: عملیات واکسیناسیون جانبازان و پاکبانان علیه کرونا ویروس آغاز شد.
ارسال توسط :
پ
پ

مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان گفت: عملیات واکسیناسیون جانبازان و پاکبانان علیه کرونا ویروس آغاز شد.

به گزارش بحرکان نیوز” داود رئیسی مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان به تداوم اختصاص سهمیه واکسن کرونا به گروه‌های پرخطر در این شهرستان اشاره کرد و افزود: واکسیناسیون جانبازان و پاکبانان امروز آغاز شد.جانبازان و پاکبانان هندیجان در نوبت واکسن کرونا

وی با بیان اینکه در این مرحله از واکسیناسیون ۱۰ نفر از جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد و ۲۰ نفر از پاکبانان زحمتکش واکسینه می‌شوند، اظهار داشت: سایر گروه‌های در معرض خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ براساس اولویت در روز‌های آینده و براساس لیست تعیین شده واکسینه خواهند شد.

رئیسی بیان کرد: علیرغم هشدار‌ها و اعلام خطر‌های این بیماری به ویژه نوع جهش یافته انگلیسی، اما همچنان شاهد بی توجهی مردم به شیوه نامه‌های بهداشتی، مقاومت در برابر استفاده از ماسک، سهل انگاری در حفظ فاصله اجتماعی و داغ بودن بازار دورهمی‌های خانوادگی و دید و بازدید‌ها و برپایی مراسم عروسی و عزاداری با جمعیت زیاد هستیم.

رئیس شبکه بهداشت و درمان هندیجان افزود: از مردم خواهشمندیم به منظور کاهش آمار ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن هشدار‌ها را جدی گرفته و با رعایت اصول بهداشتی کادر درمان را یاری دهند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.