مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان از توقیف خودرو و محکومیت ۳ میلیاردی قاچاقچی دستگاه لیزر پزشکی و لوازم جانبی آن در شهرستان هندیجان خبر داد.
به گزارش بحرکان نیوز” به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، نعمت اله بیرانوندی اظهار کرد: پس از تهیه گزارشی از سوی نیروی انتظامی هندیجان مبنی بر توقیف یک دستگاه خودرو سواری و کشف ۱۸۴ دستگاه لیرز پزشکی این گزارش به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان هندیجان ارسال شد.
وی افزود: رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان هندیجان پس از استعلامات لازم و اخذ دفاعیات متهم و محرز شدن تخلف وی را علاوه بر ضبط کالا و خودرو حامل به مبلغ ۳ میلیارد و ۷۳۸ میلیون ریال محکوم کرد.
بیشتر بخوانید… کارآفرینی بانوی هندیجانی رونق زندگی او را رقم زد
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: این رای پس از اعتراض از سوی متهم و بررسی مجدد در شعبه تجدید نظر قاچاق کالا و ارز استان و تایید رای شعبه بدوی برای اجرا به اجرای احکام اداره تعزیرات حکومتی هندیجان ارسال شد.
ثبت دیدگاه