حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۲۰ خرداد , ۱۴۰۲ Saturday, 10 June , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1734 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 17×
“قاچاقچی دستگاه لیزر پزشکی” ۳ میلیارد ریال جریمه شد
23 فروردین 1400 - 15:20
شناسه : 4658
بازدید 99
1
مدیرکل تعزیرات خوزستان اعلام کرد مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان از توقیف خودرو و محکومیت ۳ میلیاردی قاچاقچی دستگاه لیزر پزشکی و لوازم جانبی آن در شهرستان هندیجان خبر داد.
ارسال توسط :
پ
پ

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان از توقیف خودرو و محکومیت ۳ میلیاردی قاچاقچی دستگاه لیزر پزشکی و لوازم جانبی آن در شهرستان هندیجان خبر داد.

به گزارش بحرکان نیوز” به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، نعمت اله بیرانوندی اظهار کرد: پس از تهیه گزارشی از سوی نیروی انتظامی هندیجان مبنی بر توقیف یک دستگاه خودرو سواری و کشف ۱۸۴ دستگاه لیرز پزشکی این گزارش به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان هندیجان ارسال شد.

وی افزود: رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان هندیجان پس از استعلامات لازم و اخذ دفاعیات متهم و محرز شدن  تخلف وی را علاوه بر ضبط کالا و خودرو حامل به مبلغ ۳ میلیارد و ۷۳۸ میلیون ریال محکوم کرد.

بیشتر بخوانید… کارآفرینی بانوی هندیجانی رونق زندگی او را رقم زد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: این رای پس از اعتراض از سوی متهم و بررسی مجدد در شعبه تجدید نظر قاچاق کالا و ارز استان و تایید رای شعبه بدوی برای اجرا به اجرای احکام اداره تعزیرات حکومتی هندیجان ارسال شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.