حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۱۹ خرداد , ۱۴۰۲ Friday, 9 June , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1732 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 17×
چهار واحد صنفی در هندیجان پلمب شدند
21 آبان 1399 - 23:38
شناسه : 3075
بازدید 318
1
مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان: مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان از پلمب ۴ واحد صنفی در این شهرستان به دلیل نقض قوانین بهداشتی مقابله با کرونا خبر داد.
ارسال توسط :
پ
پ

مدیر شبکه بهداشت و درمان هندیجان از پلمب ۴ واحد صنفی در این شهرستان به دلیل نقض قوانین بهداشتی مقابله با کرونا خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بحرکان نیوز” داود رئیسی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هندیجان اظهار داشت: با هدف نظارت بر رعایت شیوه نامه ها و دستورات مقابله با کرونا امروز چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۹ با حضور مسئول بهداشت محیط، نماینده فرماندار، رئیس اماکن نیروی انتظامی، یگان امداد نیروی انتظامی، رئیس اصناف، نماینده صنعت و معدن و نماینده تعزیرات حکومتی بازدید و بازرسی از بازار و اصناف هندیجان جنوبی انجام گرفت.

وی افزود: ۲۲ مورد بازرسی از اصناف مختلف از جمله کافی شاپ، سفره خانه، سوپر مارکت، ساندویچی، تره بار، کبابی صورت گرفت که ۴ مورد منجر به پلمب، از ۴ مورد هم تعهد گرفته که درصورت تکرار تخلف، پلمب و ۸ مورد تخلف نیز به تعزیرات، جهت برخورد قانونی معرفی شدند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان در پایان بیان داشت: اخطارها به اندازه کافی داده شده و با متخلفان و هنجارشکنانی که مصوبات ستاد مقابله با کرونای شهرستان را نادیده گرفته و با رفتار خود سلامت مردم را به خطر می‌اندازند، با همراهی ادارات ذیربط، نیروی انتظامی و مراجع قضایی برخورد قاطع خواهد شد.

وی در پایان تاکید کرد: همه محدودیت‌های ایجاد شده در راستای حفظ سلامت عمومی مردم بوده و این شبکه در خصوص سلامت مردم کوچکترین گذشت و اغماضی نخواهد داشت.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.